16-12 zonnestraal cheque castaar - cropped
Sweater
Cap
Tote bag
T-shirt

Project Zonnestraal vzw

Voor ons allereerste warme project kozen we voor Zonnestraal in Lennik, gesitueerd in Vlaams Brabant, een erkende dienstverlener voor personen met een beperking die heel wat hulp kunnen gebruiken in hun dagdagelijkse leven. Zo vormt Zonnestraal een belangrijke schakel voor mensen met een beperking, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Dankzij de verkoop van onze merchandising hebben we maar liefst een bedrag van €3.072 mogen inzamelen. Hiermee zal Zonnestraal vzw huninclusieproject verder kunnen uitbouwen. Dit inclusieproject is het ontmoetingscafé genaamd, “De kroon”,  een plaats waar mensen van Zonnestraal kunnen leren om hun talenten te ontwikkelen en waarbij ook samenwerken van cruciaal belang is. Zo kunnen zij hun bijvoorbeeld verder ontplooien als ober, keukenhulp, barman/vrouw of zaalverantwoordelijke. Dit heeft als doel de mensen te helpen in hun communicatie- en sociaalvaardigheden.

De opbrengst van onze inzamelactie zal onder andere gebruikt worden om een interactieve speelwand aan te kopen en deze te plaatsen in ontmoetingscafé de Kroon.

Deze wand kan zowel gebruikt worden voor kinderen van Zonnestraal als kinderen met of zonder beperking. Deze speelwand bevordert op een speelse manier de zintuigelijke en sociale ontwikkeling van de kinderen. Samen gaan ze op ontdekking en worden uitgedaagd door de verschillende spelen op een educatieve manier. Deze wand zal ook gebruikt worden om therapieën uit te voeren voor de bewoners van Zonnestraal vzw.

Wij zijn alvast trots dat wij op deze manier deel mogen uitmaken van dit mooie project!

Foto: www.persinfo.org

0
Je bestellijst is nog leeg!

Het lijkt er op dat je nog niks in op je bestellijst heb staan.

Bekijken producten